Muotokuvaus, perhekuvaus ja ylippilaskuvaus | Valokuvaaja Miia Marjamäki Espanja
Etusivu Etusivu Palvelut ja galleria Suositukset Yhteystiedot suomi English Español


"Keväällä 2009 esikoisemme kirjoittaessa ylioppilaaksi valokuvaajamme oli Miia. Upeita otoksia saimme tuoreesta ylioppilaastamme ja siinä samalla myöskin iki-ihanan perhepotretin. Tyttäremme, joka tänä keväänä kirjoittaa haluaa myös ehdottomasti Miian kuvaajakseen ja myös itse aion otattaa uudet artistikuvani Miialla. Suosittelen lämpimästi häntä kaikille muillekin!"

Kuosmaset
Marja-Liisa Kuosmanen
Perhe ja yo-kuvaus 2009

Lisää asiakkaiden suosituksia

Soita
+34 693 208 192
tai lähetä
sähköpostia


Hääkuvaus Muotokuvaus Lomakuvaus Valmiit kuvat ja kuvatuotteet

Muotokuvaus

Muotokuvaus ja perhekuvaus

Kunnollisen muotokuvan tai perhekuvan arvo sinulle nousee vuosien myötä. Se on pieni sijoitus ja hyvä tapa säilyttää muistot omassa ja läheisten ihmistesi albumeissa, seinällä ja mielessä pysyvästi.

Tavallista parempia kuvia saadaan aikaan kun yhdistetään ammattikuvaajan taito ja kokemus, paras mahdollinen laitteisto kameroista kuvausvaloihin ja kuvien yksilöllinen viimeistely kuvauksen jälkeen.
Kuvaus kotonasi, studiossa tai vaikkapa rannalla!
Perinteisten studiokuvien lisäksi käytössäni on mukana kulkeva kuvauslaitteisto kameroista kuvausvaloihin ja taustoihin. Voin tulla kotiinne kuvaamaan laadukkat muotokuvat tai perhekuvat tutussa, luonnollisessa ympäristössä.

Espanjassa myös kuvaus ulkona, vaikkapa rannalla tai puistossa on erinomainen vaihtoehto. Luonnon valo ja kaunis maisema tuo kuviin oman tunnelmansa.
Kuvauksen hinta
Muotokuvauksen hinnat alkavat noin 65 eurosta, joka sisältää kuvauksen studiolla, kotonasi tai esimerkiksi Fuengirolan maisemissa. Hintaan kuuluu noin 40-60 koevedosta, joiden perusteella voi valita haluamansa kuvat viimeisteltäviksi ja toimitettaviski esimerkiksi korkealaatuisina paperikuvina. Valmiiden paperikuvien hinnat alkavat 8 eurosta, suurimpien canvastaulujen yli sataan euroon.

Tervetuloa kuvattavaksi!

Ota yhteyttä Galleria


© 2010 Miia Marjamäki Costa del Sol, SPAIN tel (+34) 693 208 192